Prednosti Interneta

 

U usporedbi s drugim medijima, Internet Vam omogućuje kvalitetnije oglašavanje uz znatno manje troškove. No, istodobno, Internet je i puno više od medija za oglašavanje.
Želite li unaprijediti odnose s Vašim kupcima, poboljšati komunikaciju ili upoznati javnost s novostima u Vašem proizvodnom ili uslužnom programu, Internet je pravi izbor!
Možda tražite najbolju ponudu ili želite saznati više o svojim kupcima? SuperOglasnik web stranice suvremeno su rješenje s kojim to možete učiniti brzo, učinkovito i vrlo jeftino.


Samo na Internetu Vaša ponuda, zajedno s detaljnim podacima o Vašoj tvrtki, može biti dostupna 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, svima i iz bilo kojeg dijela svijeta.


foto-prednosti-interneta

Putem SuperOglasnika možete pružiti brzu, ali i detaljnu informaciju o Vašem poduzeću ili obrtu, proizvodima i uslugama. Obraćate se novim potencijalnim kupcima i kvalitetnije komunicirate s postojećim, dobivate pristup tržištima i segmentima koji su Vam dosad bili nedostupni - ukratko, poboljšavate svoje poslovanje i otvarate nove poslovne prigode za Vaše poduzeće ili obrt.


Postoji li lakši, učinkovitiji i jeftiniji način da se predstavite postojećim i novim kupcima ili korisnicima usluga od Internet oglašavanja?

Slika vrijedi tisuću riječi. SuperOglasnik Vam omogućava da objavite slike, kratke animacije i propagandne filmova te da ih obogatite zvukom. Nijedan katoalog to ne može. Niti jedne novine to ne mogu. Radio može prenijeti samo zvuk, a televizija... Znate li cijenu jedne sekunde reklame na televiziji?


Tiskali ste klasične papirnate brošure, kataloge, oglase i sl., ali prodaja nije povećana. Umjesto odaziva građana, jedino što dobivate je njihov bijes što im zatrpavate poštanske sandučiće.
U čemu je greška? Pogrešna boja, cijena ili ponuda? Potrebno je izvršiti analizu tržišta i promijeniti strategiju. Pomoću SuperOglasnik web stranica ili e-maila možete od potencijalnih kupaca ili korisnika usluga zatražiti povratnu informaciju bez dodatnih troškova.


Imate li pekaru, restoran, automehaničarsku radionicu, bavite se uzgojem svinja, ratarstvom, peradarstvom i sl. i možda ste pomislili kako Internet nije pravo mjesto za Vas.
Razmislite ponovo. Internet nije samo za velike trgovine.
Između milijun ljudi iz Hrvatske koji mogu doći na Vaše stranice, svakako postoje i oni koje zanimaju i poslovi kojima se Vi bavite. Omogućite zainteresiranima da saznaju što više o Vama.


Dakako, da bi Vašu tvrtku adekvatno predstavili na Internetu, potrebne su Vam kvalitetne stranice. Loše amaterske stranice samo će izazvati kontra efekt. Vaše web stranice ogledalo su Vaše tvrtke.


Sve ovo Vam je novo? Nazovite nas, sve ćemo Vam vrlo rado pojasniti.


KONTAKT PODACI:

Tel: 031/580-819
Mob: 098/960-7897
E-mail: kontakt@superoglasnik.com
Radno vrijeme: pon-pet 09-17 h

Napomena
Ukoliko nas ne možete dobiti na telefon ili mobitel radi prezauzetosti, kontaktirajte nas na e-mail koji pratimo redovito, svaki dan, tijekom cijelog dana.